25n
25N
25N

Condemnada a tres anys i nou mesos de presó la conductora èbria que va causar la mort a tres ciclistes a Oliva

Condemnada a tres anys i nou mesos de presó la conductora èbria que va causar la mort a tres ciclistes a Oliva
24/05/2021 -

El Jutjat penal número 1 de Gandia (València) ha condemnat a una jove a complir tres anys i nou mesos de presó per atropellar a un grup de ciclistes quan circulava embriaga i drogada a Oliva en 2017. Com a conseqüència, tres d’ells van morir i altres tres van patir diferents lesions.

La magistrada ha dictat la senteǹcia ‘in voce’ i l’ha declarat ferma en el transcurs d’una vista celebrada aquest dilluns per conformitat de les parts.

L’acusada, M.V.S.V., ha reconegut els fets que van tindre lloc a les 8.30 hores del 7 de maig de 2017 en el punt quilomètric 205,5 de la N-332, entre Dénia (Alacant) i Oliva (València).

La conductora circulava en sentit Alacant per aquesta via sota els efectes de l’alcohol i les substàncies tòxiques que portava ingerint des que va acabar el seu horari laboral, al voltant de la 1 hora, fins a almenys les 5 de la matinada.

En arribar al punt quilomètric entre Dénia i Oliva, va perdre el control del seu vehicle, va envair el carril del sentit contrari de circulació i va atropellar a un grup de ciclistes. Tres d’ells van morir i altres tres van resultar lesionats.

La sentència de conformitat estableix que M.V.S.V. va cometre un delicte contra la seguretat viària i tres delictes d’homicidi per imprudència greu en concurs, tant entre si com amb tres delictes de lesions per imprudència greu.

A més d’acceptar la pena privativa de llibertat, la sentència li imposa sis anys de privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors, la qual cosa comporta la pèrdua permanent del permís corresponent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 9 =