25n
25N
25N

Condemnada a presó permanent revisable Ana Julia Quezada per l'assassinat de Gabriel

RAFAEL GONZÁLEZ-EUROPA PRESS

Condemnada a presó permanent revisable Ana Julia Quezada per l'assassinat de Gabriel
30/09/2019 -

L’Audiència d’Almeria ha condemnat a la pena de presó permanent revisable Ana Julia Quezada per assassinar amb traïdoria el xiquet de huit anys Gabriel Cruz al febrer del 2018 en la finca familiar de Rodalquilar, a Níjar (Almeria), tal com va declarar provat el jurat popular.

En la sentència, notificada aquest dilluns a les parts, se li considera autora d’un delicte d’assassinat amb la circumstància agreujant de parentiu.

També ha sigut condemnada per dos delictes de lesions psíquiques comesos en les persones dels pares del menor a tres anys de presó en la persona del pare, Ángel Cruz, per la concurrència de l’agreujant de parentiu, i a dos anys i nou mesos de presó en la persona de la mare, Patricia Ramírez.

Per dos delictes contra la integritat moral, la magistrada Alejandra Dodero imposa a Quezada un any i sis mesos en la persona del pare, en concórrer l’agreujant de parentiu, i un any en la persona de la mare.

En concepte de responsabilitat civil, la sentència l’obliga a abonar per danys morals als pares del menor la quantitat de 250.000 euros a cadascun d’ells. Tampoc podrà acostar-se a ells a menys de 500 metres per un període de 30 anys. A més d’açò, haurà d’abonar les despeses ocasionats a l’Estat en les tasques de cerca del menor, que ascendeixen a la suma de 200.203 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − set =