25n
Orgull
Orgull

Condemnen a una prostituta a nou anys de presó per matar a un client que la va retenir en la seua casa

Condemnen a una prostituta a nou anys de presó per matar a un client que la va retenir en la seua casa
30/07/2018 -

L’Audiència Provincial de València ha condemnat a una pena de nou anys de presó a una dona que exercia la prostitució per assestar 16 ganivetades a un client que, després de mantenir relacions sexuals, li va impedir abandonar el seu domicili en la localitat valenciana d’Alfafar. La condemnada haurà d’indemnitzar a més a la filla de la víctima amb 120.000 euros per les seqüeles psicològiques que pateix.

Així consta en una sentència aconseguida després de la participació d’un tribunal de jurat i datada el 12 de juliol que ha facilitat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La pena per a aquesta dona és de nou anys de presó amb l‘eximent incompleta de legítima defensa, ja que va assestar les punyalades a l’home quan aquest es va abalançar sobre ella i la va atacar, encara que el jurat estima que la seua resposta va ser “desproporcionada” a l’amenaça.

La condemnada, de 21 anys d’edat en el moment dels fets, origen brasiler i nacionalitat portuguesa, va conéixer al mort a les sis del matí del 18 de desembre de 2005 en una cèntrica discoteca de València, on va entaular una conversa amb l’home, de 49 anys, i després de consumir alguna beguda alcohòlica van acordar mantenir relacions sexuals a canvi de 120 euros, per al que es van dirigir al domicili d’aquest a Alfafar (València).

Després de conversar i continuar consumint begudes alcohòliques, van mantenir relacions sexuals. En un moment donat, va sorgir una disputa entre tots dos i la dona va colpejar al client en el cap amb una figura de guix en témer per la seua integritat física, en negar-se l’home al fet que la jove abandonara la casa, quan es va iniciar una persecució que va acabar en la cuina.

Allí, l’home va agarrar a la dona, moment en el qual ella va agafar un ganivet i li va causar ferides en el costat i unes altres de caràcter superficial en témer per la seua vida. L’home la va tirar al sòl, va caure sobre ella i la va agarrar pel coll “fortament amb les dues mans”, per la qual cosa la dona, tractant d’impedir-ho, va agafar un ganivet i li va causar una ferida que li va aconseguir la vena jugular interna.

“La dona va assestar les punyalades a l’home amb ànim de defensar-se i tement per la seua vida, donada la corpulència de l’home i la violència emprada per aquest, si bé la dona es va excedir en la intensitat dels mitjans emprats per a defensar-se, que no van ser proporcionats a la gravetat i intensitat de l’amenaça que provenia de l’home, que havia consumit alcohol, per la qual cosa els seus reflexos es trobaven disminuïts”, arreplega la sentència.

El matí del 19 de desembre, la germana del mort va descobrir el cadàver en la cuina. Per la seua banda, la jove ara condemnada, que es trobava en situació irregular a Espanya i exercia la prostitució com a mitjà de subsistència, va abandonar amb tren el país i va romandre en parador ignorat fins a octubre de 2016, quan va ser detinguda per les autoritats portugueses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 4 =