caixa popular

Concurs 'València, una ciutat transparent' dirigit a centres educatius

Concurs 'València, una ciutat transparent' dirigit a centres educatius
16/10/2017 -

L’Ajuntament de València, des de la Delegació de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana, amb la col·laboració de la Delegació d’Educació, convoca als centres educatius a participar en el concurs “VALÈNCIA, UNA CIUTAT TRANSPARENT” . L’objectiu d’aquesta campanya és reflexionar sobre el model de govern actual i abordar la temàtica de la transparència i el govern obert.

En aquesta iniciativa poden participar tots els centres educatius locals d’Educació Secundària Obligatòria, Ensenyament Postobligatori (Batxillerat, Cicles Formatius de Formació Professional i Professional Bàsica) i Educació d’Adults. Les modalitats amb les quals es podrà participar són tres: redacció, audiovisual i còmic.

Fins al pròxim 9 de novembre estarà oberta la convocatòria i els interessants poden presentar les seues sol·licituds únicament a través de la pàgina web www.valencia.es/educacion , apartat “Projectes Educatius”, “VALÈNCIA, UNA CIUTAT TRANSPARENT. EDUCACIÓ EN TRANSPARÈNCIA I GOVERN OBERT”. També poden demanar informació a l’adreça de correu electrònic sgovernobert@valencia.es.

La Regidora de Transparència i Govern Obert, Neus Fábregas, ha assenyalat que el concurs es planteja amb la finalitat de difondre el Portal de Transparència i Dades Obertes com una font de coneixement sobre la nostra ciutat, a través de les dades que aquest portal ens ofereix. “Per això vull animar al professorat i a l’alumnat a participar en aquesta campanya, perquè entenem que l’educació és la millor manera d’aconseguir canviar les coses. Erradicar les males praxis en la política sols es pot aconseguir amb una ciutadania formada, crítica i implicada.”

“Desitgem oferir l’oportunitat de reflexionar sobre el model de govern actual per a valorar aquesta temàtica en la societat i, especialment, amb els més joves. Es tracta d’interioritzar una cultura de confiança i transparència. Per això, volem propiciar amb aquest concurs la participació dels centres educatius, perquè pot resultar una eina molt útil en la seua tasca pedagògica de formar persones i ciutadania”, ha manifestat la Regidora d’Educació, Maria Oliver.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris