25n
25N
25N

Les millors postals nadalenques presentades per les persones majors felicitaran el nadal als valencians i les valencianes

Les millors postals nadalenques presentades per les persones majors felicitaran el nadal als valencians i les valencianes
14/12/2019 -

L’Ajuntament de València ha organitzat, per quart any, el concurs de targetes nadalenques per a persones majors. La regidora d’Envelliment Actiu, Pilar Bernabé va presentar divendres passat les tres que han sigut seleccionades per a donar felicitacions institucionals.

Segons el jurat compost per Pilar Bernabé, el periodista Ximo Rovira i Miguel Sanfeliu, director de l’empresa de disseny gràfic Socarrat Studio, el primer premi ha recaigut en Julián Herrero Martínez, del Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors de San José. Esta postal nadalenca representa un avió llançant missatges de solidaritat, esperança i amor sobre la ciutadania de la capital del Cap i Casal. En segon lloc, ha resultat guanyadora la targeta de Vicente Pla García. I la tercera premiada ha sigut Fina Figueres, usuària del Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents de Tres Forques.

Pilar Bernabé ha destacat que aquest acte “ajuda a ressaltar el valor que aporten les persones majors a la nostra societat, a més de donar visibilitat al treball que es realitza des dels Centres Municipals d’Activitats al llarg de l’any”.

El dibuix de la postal guanyadora, realitzat per Julián Herrero Martínez, serà emprat per a il·lustrar els missatges de felicitacions a nivell institucional en les àrees tant de la vicealcaldessa Sandra Gómez, com de la regidora Pilar Bernabé.

L’acte s’ha celebrat amb la presència de tots els presidents i presidentes dels Centres Municipals d’Activitats de Persones Majors de la ciutat, juntament amb representants d’algunes associacions solidàries com Amics de la Gent Major o l’Associació Familiars Alzheimer de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =