25n
25N
25N

Coneixes tot sobre el món de les Falles? Demostra-ho en la I edició del concurs Sabuts Fallers

El concurs faller se celebrarà el 15 de novembre en el Saló Faller Sapadors

Coneixes tot sobre el món de les Falles? Demostra-ho en la I edició del concurs Sabuts Fallers
03/11/2017 -

La Falla Sapadors i la Delegació d’Arxiu-Biblioteca de Junta Central Fallera organitzen la I edició del concurs Sabuts Fallers, destinats a totes aquelles comissions falleres que vulguen passar una nit divertida, mentre s’aprén sobre el món de les falles. I és que aquest nou concurs té com a objectiu posar a prova els coneixements sobre la nostra festa a les diferents comissions falleres de València.

D’aquesta manera, a través d’una bateria de preguntes dividides en sis blocs – Artistes Fallers i Falla ; Comissions Falleres; Geografia Fallera; Junta Central Faller; Agrupacions, Associacions i Institucions; Altres Agents de la festa, com a pirotècnia, música, literatura, indumentària, etc. – els participants competiran per ser els més ‘sabuts’.

El concurs se celebrarà el dimecres, 15 de novembre, a les 22.00 hores en el Saló Faller Sapadors, situat en el carrer Vicent Lleó, 36. La inscripció és totalment gratuïta. Així, si la teua comissió fallera vol participar, tan sols haureu d’enviar un correu electrònic a archivo@fallas.com amb el nom dels participants (de dos a quatre), i el nombre del seu cens faller. El termini de presentació acabarà el 13 de novembre a les 00.00 hores.

Bases del concurs Sabuts Fallers

1. Es podrà apuntar un màxim de dos equips per comissió fallera, compostos per un mínim de dues persones i un màxim de quatre.

2. Cada bloc comptarà amb 15 preguntes, que es faran de manera simultània a tots els equips, i se’ls deixarà un temps prudencial per a contestar per escrit. Cada pregunta valdrà un punt, excepte aquelles que donen opció a aconseguir més punts extra en el seu enunciat.

3. Els tres primers equips rebran un premi, de la mà de la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor.

4. En cas d’empat, es farà una fase de desempat de preguntes, seguint el model de ‘mort sobtada’ fins que només un equip encerte una de les preguntes, i l’altre falle.

5. El concurs començarà a les 22.00 hores. A les 21.00 hores, es realitzarà un sopar de pa i porta en el saló.

6. Es prohibirà usar el mòbil, la tablet o qualsevol dispositiu, així com tenir-ho damunt de la taula o a la vista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 7 =