25n
Orgull
Orgull

El sabor de la tradició arriba a Picassent amb el concurs de pilota dolça

El sabor de la tradició arriba a Picassent amb el concurs de pilota dolça
07/09/2019 -

En festes, les tradicions són una constant al nostre municipi. I una prova d’això, és el concurs de pilota dolça que cada any té lloc dins de la programació de les Festes Majors. Una ocasió única de reunir els ingredients necessaris per a cuinar el que podria definir-se com el plat dolç picassentí per excel·lència.

Aquesta vesprada, a la seu social de la Societat Artístic Musical, va tindre lloc aquesta cita, on foren presentats un total de 16 plats. Les dones que conformaven el jurat tastaren i assaboriren, una a una, les pilotes presentades per escollir-ne la millor. Després de la prova i posterior deliberació, la pilota de la veïna Sandra Donat Almansa va ser la guanyadora. Tanmateix, el jurat va voler destacar la presentació del plat preparat per Vallivana López Ibáñez.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va fer l’entrega del premi que consisteix en un viatge de cap de setmana per a dues persones a Benidorm. Així mateix, va felicitar també totes les persones presents que havien presentat el seu plat al concurs i va animar al veïnat a participar en pròximes edicions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =