25n
25N
25N

L'obra "Confinament" s'alça com a guanyadora en la XVI edició del Concurs Nacional de Pintura convocat per Rotary Xàtiva

L'obra "Confinament" s'alça com a guanyadora en la XVI edició del Concurs Nacional de Pintura convocat per Rotary Xàtiva
21/05/2021 -

El President de Rotary Club Xàtiva, Marcos Grau, ha sigut l’encarregat de donar a conéixer el nom de l’obra guanyadora de la XVI edició del Concurs Nacional de Pintura convocat pel club xativí i de periodicitat bianual.

Així, en un acte celebrat a la Sala de Columnes de la Casa de Cultura i que ha comptat amb una representació d’autoritats de l’Ajuntament de Xàtiva, encapçalada pel seu alcalde, Sr. Roger Cerdà, s’ha revelat el nom de l’obra pictòrica guanyadora i el seu autor.

Es tracta de la pintura titulada “Confinament”, obra de l’artista de Carcaixent, Antonio Climent Quiles, qui rebrà els 1.500 euros amb els quals està dotat el Concurs. Així mateix, i després d’una elecció per unanimitat de l’obra mereixedora del primer premi, el Jurat ha decidit concedir dos accèssits de caràcter honorífic. El primer d’ells per a l’obra “Punt Brillant”, també de l’artista Antonio Climent Quiles, i el segon per a la pintura titulada “Atmósfera ferroviaria”, del xativí Miguel Soro García.

Cal destacar que de les 55 obres presentades a concurs, el Jurat ha realitzat una minuciosa selecció de 26 d’elles -entre les quals s’inclouen la guanyadora del primer premi i les dels dos accèssits- que seran les que s’exposaran a la Casa de Cultura de Xàtiva del 21 de maig al 12 de juny.

Rotary Club Xàtiva ha agraït el treball i il·lusió de tots els artistes que han volgut presentar les seues obres a aquest Concurs Nacional de Pintura, al mateix temps que ha posat en valor la importància del suport a la cultura en moments de dificultats com les actuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =