caixa popular

160 cartells i 16 curts participen en el concurs municipal 'K me cuentas'

160 cartells i 16 curts participen en el concurs municipal 'K me cuentas'
26/05/2017 -

La Regidoria de Sanitat ha obert al públic l’exposició dels treballs presentats pels i les escolars del municipi al Concurs “K me Cuentas” sobre l’ús responsable de les tecnologies. Es tracta d’una iniciativa del Pla Municipal de Drogodependències, PMD-UPCCA, que es du a terme en les dependències municipals del carrer Amadeu de Savoia.

La regidora delegada de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, presidirà l’acte d’entrega dels premis a les persones que han resultat guanyadores del certamen, en un acte que començarà a les 12.00 hores de dimarts que ve, dia 30, en el mateix lloc de l’exposició. Un total de 160 cartells componen la mostra, que podrà ser visitada fins al 2 de juny, en horari de 9.00 a 14.00 hores, amb accés lliure.

Per segon any consecutiu, la convocatòria ha plantejat la modalitat de vídeo, a la que s’han presentat 16 curts, la qual cosa permet als i les jóvens expressar les seues idees en aquest format dinàmic i atractiu.

L’objectiu de la proposta “K me Cuentas” és que l’alumnat de la ciutat puga ser més conscient de l’ús que es fa de les Tecnologies de la Informació, la Comunicació i el Coneixement, TIC (xarxes socials, internet, videojocs…) i es plantegen una forma d’ús positiva, que no interferisca negativament en la seua vida diària (estudis, relacions, família…)

L’alumnat disposa d’àmplia informació sobre aquests temes en la pàgina “K me Cuentas…” oberta pel PMD, i específicament dirigida a la població juvenil, que està també en les plataformes Twitter, Facebook i, recentment, també en Instagram. A més, també fa poc de temps s’ha creat el canal de vídeo “K me Cuentas” en Youtube, que presenta vídeos elaborats pel PMD, i en el que es poden veure els vídeos presentats al concurs.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats