caixa popular

El concurs 'K me cuentas' lliura els premis de la seua sisena edició

143 cartells s’han presentat a esta convocatòria per als escolars de València

El concurs 'K me cuentas' lliura els premis de la seua sisena edició
15/05/2018 -

La sisena edició del concurs ‘K m cuentas’ ja té treballs guanyadors. La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament, Maite Girau, ha estat l’encarregada de fer el lliurament de premis al pati d’accés de Tabacalera. Els guardons s’han repartit entre les dues modalitats, cartell i vídeo, i les obres del certamen, realitzades per escolars de València, es poden veure a Tabacalera fins al pròxim 1 de juny en horari de 9 a 14 hores i amb entrada gratuïta.

En la modalitat de cartell categoria d’11 a 14 anys ha resultat premiat alumnat del centre educatiu CEIP José Soto Micó, en primera posició, i d’Esclavas de María, en segona posició; i, a més, han obtingut accèssits dos estudiants de Santo Tomás de Villanueva-Agustinos. Pel que fa a la categoria de 15 a 18 anys, el jurat tècnic ha triat com a guanyador un treball de l’IES Districte Marítim i en segon lloc ha quedat un cartell d’Esclavas de María. En total s’han presentat a la convocatòria 143 cartells.

Per tercer any consecutiu s’ha permés la participació també en la modalitat de vídeo, en la qual han participat adolescents de 15 a 18 anys amb quatre curts i aquesta categoria ha estat valorada per un jurat popular mitjançant votació. El vídeo premiat en primera posició ha estat elaborat per alumnat de l’IES Districte Marítim i en segona posició han estat premiats estudiants del centre Santo Tomás de Villanueva-Agustinos.

Els curtmetratges elaborats per l’alumnat es poden veure al canal de vídeos ‘K m cuentas’ en la plataforma YouTube, on, a més, es poden trobar enregistraments sobre la prevenció d’addiccions i consum de drogues. Aquest certamen és una iniciativa del Pla Municipal de Drogodependències (PMD – UPCCA-València), corresponent a la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, que vol fomentar l’ús responsable de les noves tecnologies i les xarxes socials. La joventut de València disposa també de tota la informació que necessita sobre aquesta matèria en la pàgina web ‘K m cuentas’ (http://www.valencia.es/kmecuentas), que ja té els seus propis perfils en Instagram, Twitter i Facebook.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris