caixa popular

El concurs 'K me cuentas' mostra els treballs realitzats pels escolars

El concurs 'K me cuentas' mostra els treballs realitzats pels escolars
09/05/2018 -

L’exposició del sisé concurse ‘K m cuentas’, sobre treballs realitzats per escolars de València, ja es pot visitar en l’edifici municipal de l’antiga Tabacalera. Aquest certamen és una iniciativa del Pla Municipal de Drogodependències (PMD – UPCCA-València), corresponent a la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports del consistori municipal, i estarà a la disposició de la ciutadania fins al pròxim 1 de juny.

Les obres sumen un total de 143 cartells, elaborats per escolars de centres educatius de la ciutat. Es poden visitar en horari de 9 a 14 hores i l’entrada és totalment gratuïta. A més per tercer any consecutiu es permet la participació en la modalitat de vídeo, en la qual en aquesta ocasió participen 4 curts. Un fet que permet als més joves expressar les seues idees en un format dinàmic i atractiu.

La mostra forma part de l’oferta cultural i creativa de la ciutat de València, i permet a l’alumnat ser conscient i adonar-se de l’ús de les noves tecnologies (xarxes socials, internet, videojoc, etc.). Al mateix temps, els incita a plantejar-se com utilitzar aquests mitjans sense que interferisquen de forma negativa en la seua vida diària, com ara els seus estudis, relacions i família.

En aquest sentit, des del PMD-UPCCA València s’ha creat el canal de vídeos ‘K m cuentas’ en la plataforma YouTube, on es poden trobar enregistraments sobre la prevenció d’addiccions i consum de drogues, així com els curts elaborats per l’estudiants i presentats en aquesta edició del concurs. Els i les joves de València disposen també de tota la informació que necessiten sobre aquesta matèria en la pàgina web ‘K m cuentas’ (http://www.valencia.es/kmecuentas), que ja compta amb els seus propis perfils en Instagram, Twitter i Facebook.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, serà l’encarregada de fer el lliurament dels premis als guanyadors i les guanyadores. L’acte tindrà lloc el pròxim el 15 de maig, a les 11.30 hores, en el mateix lloc on es troba l’exposició. Amb la finalitat de fer partícip d’aquest acte a tota la comunitat educativa, també ha sigut convidat el professorat responsable de l’alumnat guanyador igual que els seus familiars.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris