25n
Orgull
Orgull

Xirivella convoca el concurs Interpreta 2018

El concurs, que compleix 13 edicions, va destinat a joves intèrprets de Xirivella

Xirivella convoca el concurs Interpreta 2018
30/07/2018 -

L’Associació Cultural Xirivella Sona i el Centre Jove de la Regidoria d’Adolescència i Joventut convoquen conjuntament la tretzena edició del concurs Interpreta, en el qual els joves de la localitat mostraran el seu talent vocal.

El concurs està dirigit a joves xirivellans, els quals disposen fins al dia 30 d’agost per a realitzar la seua inscripció, després de la qual cosa passaran a un càsting el 2 de setembre en el Centre Jove de Xirivella, del que eixirà la selecció d’artistes que participaran en la gala del concurs. Aquesta tindrà lloc el 7 de setembre a les 22 hores en la Plaza

‘Melani García, guanyadora de la passada edició de Xirivella Interpreta, va tornar a demostrar el seu talent “La Veu Kids”, convertint-se en la guanyadora més jove del programa televisiu’.

Podran participar en el concurs joves d’entre 6 i 35 anys i les candidatures podran realitzar-se de manera individual o en grups de fins a 3 persones. Els participants seran dividits en dues categories, sent la primera la categoria Interpreta Júnior, la qual acollirà als concursants d’entre 6 i 13 anys, i els premis dels quals recauen en els dos primers llocs i consisteixen en un trofeu per a tots dos premiats i un val per a adquirir productes per un import de 150€ per al primer lloc i de 100€ per al segon. L’altra categoria és la Interpreta i es compondrà de participants d’entre 14 i 35 anys, i tindrà com a premis per als dos primers llocs un trofeu i un premi en metàl·lic de 250€ per al primer lloc i de 150€ per al segon, a més d’un premi del públic de 100€, realitzat per votació a través d’una plataforma en línia. A més, l’Associació Musicocultural Xirivella Sona premiarà als guanyadors d’ambdues categories amb una inscripció gratuïta en l’associació i la participació en tots els esdeveniments que aquesta realitze durant un any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − nou =