25n
25N
25N

En marxa la III edició dels concursos d'Instagram de Falles i Setmana Santa d'Alzira

En marxa la III edició dels concursos d'Instagram de Falles i Setmana Santa d'Alzira
27/02/2017 -

L’Ajuntament d’Alzira, des de les regidories de Festes i Comerç, posen en marxa els concursos fotogràfics de Falles i Setmana Santa 2017, que enguany apleguen a la seua tercera edició.

Participar és tan senzill com ser usuari de l’aplicació de mòbil Instagram. @ajuntalzira és el compte que cal utilitzar per a poder pujar les fotografies i optar a un dels tres premis de cada concurs de Falles i Setmana Santa.

Les instantànies del concurs de Falles poden pujar-se des del 4 fins al 20 de març, ambdós dies inclosos, amb l’etiqueta #alziraenfalles17

Pel que fa al concurs de Setmana Santa, les fotos es podran pujar des del 7 fins al 16 d’abril, ambdós dies inclosos, i amb l’etiqueta #setmanasantaalzira17

Cada persona participant podrà presentar totes les fotografies que desitge, dins de les dates establides per a estos concursos i sempre que complisquen la temàtica.

S’atorgaran sis premis. Primer, segon i tercer en cada un dels concursos.

Un primer premi valorat en 150 euros; 100 per al segon; i un tercer premi amb 50 euros, tots ells per mitjà d’una Targeta de Compra Alzira, amb la col·laboració de l’Associació Empresarial de la nostra ciutat.

Les fotos guanyadores seran triades per les persones designades com a jurat que hauran de seleccionar un màxim de vint fotografies per concurs, entre les quals s’haurà d’elegir les tres guanyadores, tant del concurs de Falles com del de Setmana Santa.

Una vegada feta la selecció de les fotos finalistes, així com les guanyadores, es pujaran al Facebook de l’Ajuntament d’Alzira.

L’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores dels concursos a través d’Instagram, on posaran un comentari en les fotos guanyadores o bé per les vies que es consideren oportunes.

Així mateix, les persones que obtinguen premi es donaran a conéixer en totes les xarxes socials de l’Ajuntament i també en el web www.alzira.es, on es fixarà la data exacta del lliurament dels premis.

“Les xarxes socials són una finestra oberta que ens permet aplegar a tot el món, per això estos concursos ens ajuden a mostrar el que som capaços de fer a Alzira al llarg dels dies de festa, tant en Falles com en Setmana Santa, ambdós d’Interés Turístic Nacional”, ha manifestat Isabel Aguilar, regidora de Festes i Comerç.

El fet d’atorgar els premis per mitjà de la Targeta Alzira dóna la possibilitat de deixar l’import d’estos als comerços de la nostra ciutat.

Per últim, la regidora anima tots a participar als dos concursos i espera superar l’elevada participació de l’any passat que ens va deixar instantànies molt originals i de gran qualitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 15 =

museo prehistoria