caixa popular

Concurs d'idees per als banys públics del jardí del Túria

Concurs d'idees per als banys públics del jardí del Túria
17/09/2018 -

S’ha fet públic el concurs d’idees convocat per l’Ajuntament per a la instal·lació de quatre nous banys públics al jardí del Túria. El Perfil del Contractant de la web municipal ja ha publicat aquesta convocatòria, la qual té per objecte regular les condicions del concurs amb intervenció de jurat i que haurà de triar la proposta arquitectònica més convenient per a la posterior redacció del projecte bàsic i l’executiu.

«Este concurs té unes condicions mínimes per a facilitar una major llibertat als qui participen, perquè puguen exercir una expressió lliure de plantejaments arquitectònics, urbanístics i programàtics nous, contemporanis i originals», ha detallat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, que ha recordat el resultat satisfactori de l’experiència en Vivers amb material antivandalisme.

De les quatre instal·lacions que es crearan des de zero la primera serà la que estarà situada en el tram VII del jardí del Túria, el comprés entre els ponts de la Trinitat i del Real. A més de la construcció resistent, un jurat tècnic (format per arquitectes municipals i externs de prestigi) valorarà que el disseny afavorisca la neteja de l’espai.

Els participants tenen tres setmanes per a presentar els seus projectes. Cadascun dels tres finalistes seleccionats per a participar en la segona fase, inclòs el guanyador del concurs, rebrà un premi de dos mil euros i el guardó per al guanyador del concurs serà l’encàrrec per part de l’entitat convocant, amb la signatura del contracte corresponent, dels servicis de redacció del projecte bàsic i d’execució, estudi de seguretat i salut, direcció facultativa de les obres i coordinació de seguretat i salut.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 2 =