25n
Orgull
Orgull

Ciutats i Viatges, les temàtiques de la nova edició del concurs fotogràfic TorrentJove

La regidoria de Joventut convoca la 15a edició d’aquest certamen per a joves creatius

Ciutats i Viatges, les temàtiques de la nova edició del concurs fotogràfic TorrentJove
10/09/2019 -

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de fomentar la participació i promoure la fotografia com a mitjà d’expressió, convoca el quinzé Concurs de Fotografia TorrentJove que, en aquesta ocasió, premiarà les millors instantànies sobre ciutats i viatges. “Amb aquest concurs es fomenta la participació de la gent jove i es pretén contribuir al desenvolupament de la seua creativitat, promovent la fotografia com a mitjà d’expressió”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Marina Olivares.

Segons està contemplat en les bases, poden participar joves de 16 i 35 anys. El termini de presentació finalitza el dia 11 d’octubre de 2019.

L’edició d’enguany promou la visió del nostre espai social i natural, de vida i trànsit ciutadà, i les imatges inspiradores que capten moments i situacions fugaces i irrepetibles.

Les fotografies que es presenten al concurs han de mostrar la visió del nostre espai social i natural en dues modalitats: imatges de viatges – llocs visitats, ciutats, paisatges, vida animal – i imatges que tracten sobre la ciutat – paisatge urbà i espai de convivència -. Les imatges han de reflectir qualsevol aspecte de la nostra presència i activitat amb la població local on viatgem o sobre la ciutat, la seua arquitectura, els seus carrers i els seus passejants.

S’estableixen quatre premis: un primer de 700 euros, un segon de 600 euros, un premi a la millor col·lecció (sèrie de 3 fotografies) de 1.100 euros i un últim a la millor fotografia d’autor/a local de 600 euros.

El jurat seleccionarà fins a un màxim de 50 fotografies i les imatges premiades amb les quals elaborarà un catàleg i una exposició en l’Espai de l’Edifici Metre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dinou =