caixa popular

El concurs de fanalets il·lumina la nit picassentina

El concurs de fanalets il·lumina la nit picassentina
06/09/2017 -

Com ja és tradició, i dins de la programació de les Festes Majors, anit va tindre lloc la celebració de la IX edició del concurs de fanalets, una cita ineludible on l’enginy, la gràcia, la màgia i la Il·lusió conformen una barreja molt especial en la nit picassentina.

A poc a poc, la plaça del Mercat va reunir els xiquets i les xiquetes acompanyats cadascun amb el seu fanalet. Allí els esperaven els personatges de Trolls i P J Masks, qui van acompanyar els menuts durant la celebració de l’acte.

D’aquesta manera, i un per un, cada xiquet i xiqueta, va pujar a l’escenari per mostrar la seua obra al jurat, qui donat l’alt nivell i qualitat presentats, no ho va tindre gens fàcil per decidir els guanyadors i guanyadores de l’edició d’enguany. Finalitzada la mostra i després d’haver vist tots els fanalets participants en el concurs, el jurat va decidir atorgar els premis següents, fent entrega dels guardons l’alcaldessa, Conxa Garcia.

-1r premi: Alma María Alonso Martín, consistent en un viatge per a tres persones a Port-Aventura.
-2n premi: Marc Cerveró Mota, consistent en un viatge de cap de setmana per a dues persones.

Prèviament a l’entrega dels premis, la cercavila va recórrer els carrers adjacents a la Plaça del Mercat, amb la llum de la lluna com a testimoni d’una gran nit.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris