caixa popular

Concurs de dibuix nadalenc en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Els dibuixos es podran lliurar fins al pròxim 4 de desembre

Concurs de dibuix nadalenc en la Ciutat de les Arts i les Ciències
02/12/2017 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat, després de dotze anys consecutius, un nou concurs de dibuix nadalenc destinat als estudiants de centres de Primària de la Comunitat Valenciana. Un concurs que, any rere any, compta amb un gran èxit de participació, ja que el dibuix guanyador es convertirà, com és tradició, en la imatge de la felicitació nadalenca oficial de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Les propostes, que es podran lliurar fins al 4 de desembre, fins a les 14.00 hores, tan sols hauran de realitzar-se en un foli o cartolina de grandària A4, i es podrà utilitzar qualsevol material que no present relleu. A més, per a entrar en el concurs, serà necessari enviar el dibuix nadalenc al departament de publicitat de l’avinguda del Professor López Piñero, 7.

Passat el termini de presentació, se seleccionaran tres dibuixos per cada dos cursos (1º i 2º, 3º i 4º i 5º i 6º) de Primària. Així mateix, cadascun dels premiats guanyarà quatre entrades per al Museu de les Ciències, quatre entrades per a l’Hemisfèric i un joguet educatiu de Science4you.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris