25n
25N
25N

Èxit artístic i participatiu en el 15é Concurs de Fotografia Torrent Jove

297 joves han participat en la proposta artística, sent més de 600 les fotografies presentades

Èxit artístic i participatiu en el 15é Concurs de Fotografia Torrent Jove
21/02/2020 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Joventut, va lliurar ahir a la vesprada a la sala d’exposicions de l’Espai els premis del 15é Concurs de Fotografia Torrent Jove. L’edició ha estat tot un èxit quant a participació i qualitat dels treballs, ja que 297 joves s’han sumat a la proposta lliurant més de 600 fotografies. Es tracta d’imatges que reflecteixen l’aspecte de les ciutats, el paisatge urbà, la població local, en definitiva, “un catàleg d’obres que reflecteix fidelment el valor de viatjar, el patrimoni cultural, paisatgístic, o costumista de diferents llocs, vist a través de la mirada”, va subratllar la regidora de Joventut, Marina Olivares.

En l’acte de lliurament dels premis també es va repartir un catàleg amb totes les obres seleccionades que pot descarregar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2sk5ubz. La regidora de Joventut, acompanyada del jurat format per Andrés Castillo i Rafael de Luis, i els representants de la corporació municipal, va destacar la importància d’aquesta mena de concursos, “perquè des del consistori promovem activitats perquè els i les joves tinguen un espai per a expressar-se i donar a conéixer els seus treballs. En aquest sentit, continuarem apostant per iniciatives com aquestes”.

Els premis han estat els següents:

– Primer Premi – Caminantes, Pau Borredà Ricart (700 €)
– Segon Premi – En la mesquita II, David Martín Pinto (600€)
– Premi col·lecció – Descobrint espais d’Assuan, Egipte I, II i III; Cris Bartual Murgui (1.100€)
– Premi Local – La parada, metas i El segundo perfecto; Raúl Tornero Cerrillo (600€)

L’exposició pot visitar-se fins al 28 de març a la sala de l’Espai: de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h, i de 16 h a 20 h; i dissabtes de 10 h a 12.30 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 14 =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus