caixa popular

El concurs de curtmetratges del Festival de Cinema Antonio Ferrandis rep més de 75 treballs en la seua primera setmana

El concurs de curtmetratges del Festival de Cinema Antonio Ferrandis rep més de 75 treballs en la seua primera setmana
16/05/2017 -

El Festival Antonio Ferrandis de Paterna ha rebut en a penes deu dies des que obrira el termini del seu concurs de curtmetratges, més de 75 treballs que optaran als 1.500 euros del primer premi.

El concurs de curtmetratges, que s’inclou dins de les activitats programades per a l’edició d’enguany, es divideix en dues categories, una orientada al gènere de ficció i de temàtica lliure, i una segona que premiarà els jóvens realitzadors menors de 25 anys i residents a la Comunitat Valenciana.

La regidora de Cultura, Paqui Periche ha volgut subratllar l’èxit de la convocatòria i ha recordat que “es tracta de la primera vegada que es durà a terme un concurs de curtmetratges en el marc del Festival, i confiem en què la participació continue augmentant en els pròxims dies.”
El termini de presentació dels treballs que va començar el passat 5 de maig, estarà obert fins al 15 de juny i hauran d’entregar-se personalment en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, situat en el número 4 del carrer Exèrcit Espanyol de Paterna, o través de la plataforma digital MOVIBETA.

Els participants hauran d’acompanyar la còpia del seu treball amb una fotocòpia del DNI i el formulari d’inscripció degudament omplit, que trobaran en la web oficial del festival, www.festivalantonioferrandis.es.

Segueixen els preestrenes del Festival de Cinema Antonio Ferrandis

D’altra banda, continuant amb el programa d’activitats del Festival, ahir va tindre lloc la preestrena de la pel·lícula “No sé decir adiós”, que va comptar amb la presència del seu director LinoEscalera i l’actriu principal Nathalie Poza.

Guardonada amb 4 Bisnagues de Plata en l’últim Festival de Màlaga (Premi Especial del Jurat, millor guió, millor actriu, i millor actor de repartiment) , el film compte la història de Carla, una dona que un dia rep una crida de la seua germana (Lola Dueñas) : son pare (Juan Diego) , amb el que fa temps que no es parla, està malalt. Eixe mateix dia, Carla agafa un vol a Almeria, a la casa de la seua infància. Allí, els metges li donen a son pare pocs mesos de vida. Ella es nega a acceptar-ho i contra l’opinió de tots, decideix portar-se’l a Barcelona per a tractar-li. Ambdós emprenen un viatge per a escapar d’una realitat que cap s’atreveix a afrontar. I serà en eixa fugida on s’acabaran trobant, on finalment es podran dir adéu


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats