Conclou el taller T'Avalem Petjades Verdes de Picassent

Conclou el taller T'Avalem Petjades Verdes de Picassent
04/06/2019 -

El programa T’avalem de la Generalitat Valenciana, del qual forma part l’Ajuntament de Picassent i que s’ha desenvolupat al Centre de Formació Municipal Les Palmeres, pretén millorar l’ocupabilitat dels i les joves d’entre 16 i 30 anys del nostre municipi, així com alternar el treball amb la pràctica professional a través d’un contracte d’un any per a la formació i l’aprenentatge.

Després d’un any, els 10 alumnes-treballadors, que han estat formant-se en l’especialitat de Jardineria, concretament en matèries com instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, acaben ara el curs i reben els diplomes acreditatius d’aquesta formació. A més, l’alumnat que supere les proves avaluables podrà obtenir un Certificat de professionalitat d’aquesta especialitat.

Així, fa només uns dies, l’alcaldessa en funcions, Conxa Garcia, va fer entrega dels certificats acreditatius a cadascuna de les persones participants en un acte que va tindre lloc a les instal·lacions del Centre «Les palmeres», i on també estigueren presents l’equip docent format pel director, Miguel Machí i el professor docent de l’especialitat, José Enrique Miguel.

«Espere que aquesta haja sigut una experiència molt enriquidora. No deixeu de costat aquest camí d’aprenentatges i de formació. Des de l’Ajuntament creiem fermament en el vostre potencial i esperem que aquesta experiència siga molt enriquidora. Vos encoratge a continuar formant-vos per obrir-vos les portes al món laboral».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria