25n
25N
25N

L'Escola d'Estiu de Puçol conclou després d'acollir a 305 xiquets

L'Escola d'Estiu de Puçol conclou després d'acollir a 305 xiquets
01/08/2019 -

Durant aquest mes de juliol, 305 xiquets i xiquetes de Puçol han pogut gaudir de matins carregats d’activitats i excursions, a més de serveis addicionals de menjador i d’escola matinera que ha permés fer possible la conciliació a centenars de pares.

Els col·legis Lluís Vives i la Milotxa han sigut els llocs escollits enguany per les seues excel·lents instal·lacions tant lectives com esportives. Este servei subvencionat per l’Ajuntament de Puçol ha permés a alumnes de molt divers bagatge gaudir de temps de germanor en un entorn segur perquè es desenvolupen per a arribar a les seues màximes capacitats.

Per al regidor de Benestar Social, José Maria Esteve «l’Escola d’Estiu ha sigut tot un èxit. La majoria de xiquets han repetit d’altres anys. L’any vinent continuarem amb les escoles, també amb l’escola matinera i el menjador, com també continuarem amb l’escola de Pasqua i la de Nadal. Esta iniciativa és fonamental per a ajudar a la conciliació en els mesos d’estiu».

Xiquets d’edats entre 3 i 12 anys (des del primer cicle de l’escola infantil fins a l’últim de primària) han descobert mitjançant activitats englobades dins de setmanes temàtiques, assumptes de vital importància per a la vida adulta com l’alimentació, l’esport, l’art o el medi ambient.

També les excursions van reforçar la importància d’aquestes àrees, en què la implicació de totes les institucions locals van fer que foren un èxit. Segons Olga, la coordinadora de primària «L’Ajuntament ens ha facilitat tot allò que hem demanat, com l’accés a la Residència d’Ancians i la coordinació amb la Policia Local per a l’excursió a la platja en bici».

Activitats com les eixides al parc aquàtic Segóbriga a Sogorb, al Salt de la Nòvia a Navaixes. També tallers, teatre, playback i coreografies, piscina, jocs esportius, tradicionals, sensorials o cooperatius. Són només algunes de les desenes d’activitats de les quals els menuts puçolencs han pogut gaudir.

Tot aquest treball no haguera sigut possible sense les monitores que han vetlat pels centenars de xiquets. Per a Cristina, coordinadora d’infantil «les monitores tenen l’energia de la joventut, però així i tot tenien ja l’experiència d’haver treballat ací l’any passat. També la majoria dels xiquets han repetit enguany. S’estan fent les coses molt bé».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

art en blanc