25n
25N
25N

Conclouen els treballs de reparació dels equips audiovisuals del Museu de l’Almoina

La Regidoria de Cultura repara el material que portava molt de temps sense funcionar

Conclouen els treballs de reparació dels equips audiovisuals del Museu de l’Almoina
22/11/2016 -

El museu de l’Almoina ja compta amb equips audiovisuals en ple rendiment. La regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha anunciat la conclusió dels treballs de reparació dels equips que portaven molt de temps sense funcionat per l’absència de treballs de manteniment. A més, s’han adquirit nous equips per complementar el servici d’este museu de València. 

“Els equipaments dels museus de la ciutat han de permetre oferir un servici de qualitat per a totes les persones que els visiten. És voluntat del Govern de la Nau que la cultura en esta ciutat arribe al major nombre de gent possible i per fer-ho possible hem de procurar per als nostres recintes culturals les millors condicions possibles. Esta actuació és un exemple del compromís que tenim amb l’oferta cultural de la nostra ciutat”, ha explicat Tello.

La intervenció municipal ha comptat amb un pressupost total de 13.800 euros i ha inclòs, segons les necessitats, bé la reparació, bé l’adquisició de diversos equips audiovisuals, com ara amplificadors, llums, transformadors, pantalles, àudios que no funcionaven, sensors, altaveus i projectors.

“Els equips anteriors es trobaven en un estat lamentable. Per a nosaltres és prioritari que els museus de la ciutat estiguen en les millors condicions possibles. Per això ens alegrem que per fi el museu de l’Almoina estiga totalment operatiu perquè els ciutadans i les ciutadanes el puguen visitar en condicions òptimes”, ha afegit Tello.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − cinc =