caixa popular

Els Concerts de Vivers tanquen l'edició amb més de 35.000 espectadors

Els Concerts de Vivers tanquen l'edició amb més de 35.000 espectadors
26/07/2017 -

Més de 30 artistes locals, estatals i internacionals de gèneres molt variats, i un còmput de públic de més de 35.000 espectadors defineixen l’edició dels Concerts de Vivers de 2017, una de les més concorregudes i reeixides dels últims anys en el marc de la Gran Fira. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha subratllat que “l’aposta pel rellançament de la marca ‘Concerts de Vivers’ ha sigut un èxit, tal com demostren les xifres d’assistència. L’escenari de Vivers es consolida com un festival atractiu que complementa molt bé tota l’activitat de la Gran Fira i això ens anima a continuar treballant en aquesta línia en el futur: oferint una experiència amb gastronomia, activitats complementàries i un ventall d’oferta musical molt diversificat, com en aquesta edició”.

“Concerts de Vivers és, a més, una plataforma ideal per a donar a conéixer nous conjunts valencians i als que estan començant, se’n beneficien els grups i també el públic que té l’oportunitat d’escoltar els treballs que van eixint en el panorama musical valencià”, ha afegit el regidor. “Que siga l’Ajuntament qui estiga contribuint a açò és una gran satisfacció”.

De fet, l’èxit de públic ja s’intuïa dos mesos abans del començament del festival, en el moment de la presentació del programa, el passat mes de maig, a dos mesos de l’inici dels concerts, quan el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ja va anunciar que s’havien venut 11.500 localitats. Al llarg dels últims mesos, l’Ajuntament de València ha treballat en coordinació amb l’associació de promotors MusicaProCV per a fer dels Concerts de Vivers un festival de referència.

El cantant colombià Carlos Vives va posar el punt final a l’edició 2017 dels Concerts de Vivers en la nit d’ahir dimarts, 25 de juliol, com a colofó de les 17 nits en què el recinte dels jardins ha sigut el punt de referència de l’oferta musical de la Gran Fira de València. Més de trenta artistes locals, estatals i internacionals de gèneres diversos han passat per l’escenari del festival en una de les més reeixides edicions dels últims anys, que ha registrat més de 35.000 espectadors.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − tres =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris