caixa popular

Un cartell de luxe en els Concerts de Vivers 2018

Descobreix tota la programació per als Concerts de Vivers 2018

Concert de Vivers 2017

Un cartell de luxe en els Concerts de Vivers 2018
02/05/2018 -

Pere_Fuset_ViverosJa s’ha desvelat un dels secrets millor guardats de la Gran Fira: Els Concerts de Vivers. I és que aquest esdeveniment, emmarcat dins de la coneguda Fira de Juliol, s’ha convertit en el festival d’estiu de referència i, per descomptat, en un dels esdeveniments més esperats de l’any per a tots els valencians, que tindrà lloc del 4 al 28 de juliol. Al llarg del mes, artistes reconeguts del panorama local, nacional i internacional passaran per l’escenari d’aquests emblemàtics jardins valencians per a fer gaudir a tots els assistents. En la presentació, el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha recalcat que ‘els Concerts de Vivers són el plat fort de la Gran Fira. Per això, hem apostat per una programació oberta, per a tots els públics i amb preus assequibles. Ens hem proposat posar en valor la música en directe’.

Els Concerts de Vivers 2018 arrancaran amb més força que mai per a donar pas als millors artistes. Izal serà l’encarregada de donar el tret d’eixida a un mes en el qual la bona música serà la protagonista. Una programació eclèctica, per a tots els públics i tots els gustos, que, sens dubte, faran,més especials les nits d’estiu. Amb aquesta programació de luxe, l’èxit dels Concerts de Vivers està més que assegurat. En total, seran 19 els concerts que es donaran cita en aquest espai emblemàtic de la ciutat de València. En aquest sentit, Fuset ha destacat que ‘tant des de l’Ajuntament de València, com des de l’Associació de Productors de la Comunitat Valenciana, hem volgut posar en valor als grups valencians, que ocupen al voltant d’un 27% del cartell, i, per descomptat, hem potenciat la presència femenina, convertint-nos en el principal festival que compta amb més artistes femenines en la programació. A més, hem apostat per artistes internacionals, que representen el 60% de la programació, i que els podrem gaudir a preus molt més assequibles’. I és que en comparació d’altres festivals espanyols, en els Concerts de Vivers podrem gaudir d’aquests artistes per un preu que rondarà els 12-15 euros o, en el cas dels grups estrangers, entre 40-60 euros.

Iván Ferreiro, Niña Pastori, Arkano, Rozalén, Morat, Rosendo o Los Secretos són algunes de les estrelles de la programació dels Concerts de Vivers 2018 dins de la Gran Fira de Juliol, que tornarà a oferir propostes culturals i d’oci tant per a valencians, com per a turistes que vénen a descobrir la nostra ciutat. Precisament, un dels moments més esperats serà la Batalla de Flors que posa el fermall d’or a la Gran Fira i que enguany compta amb més flors que mai.

Així mateix, un any més, els Concerts de Vivers 2018 tornarà a acollir la festa Reggae Rototom, pròleg del festival Rototom Sunsplash, que se celebrarà a Benicàssim en el mes d’agost. Una altra de les propostes que es repeteix és la col·locació de foodtrucks per a amenitzar millor l’espera dels concerts. Finalment, quant a les entrades, Fuset ha informat que ‘les taquilles s’obriran a partir de les 19.00 hores, i l’obertura de portes serà a les 19.30 hores. A més, de manera immediata, a través de la web www.concertsdevivers.com, els interessats podran adquirir les seues entrades’.

Cartell dels Concerts de Vivers 2018

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris