25n
25N
25N

Un Beethoven insòlit de cambra i tres de les seues sonates a l’Almodí per a gaudir en el pont del 12 d’octubre

Dissabte, 10 d’octubre. «Beethoven Insòlit». 19.30 h. Almodí i Diumenge, 11 d’octubre. Aida Velert. 19.30 h. Almodí

Un Beethoven insòlit de cambra i tres de les seues sonates a l’Almodí per a gaudir en el pont del 12 d’octubre
09/10/2020 -

Un Beethoven insòlit de cambra i tres de les sonates per a piano del geni alemany, són les propostes musicals del cicle «Cambra al Palau» que es podran gaudir a l’Almodí durant el pont del 9 al 12 d’octubre.
D’esta manera, demà dissabte es reuniran a l’escenari de l’edifici gòtic valencià, la violinista Casandra Didu, el viola Santiago Cantó i la flautista Anna Fazekas, professores i professor de l’Orquestra de València, així com el violoncel·lista Rafal Jezierski i el pianista Francesc Llop, per a interpretar el programa “Beethoven insòlit”, que consta de tres obres mestres com són la Serenata en re major per a flauta, violí i viola, op. 25, el «Duo per a dos ulleres obligades», WoO 32 i el Nocturn en re major per a viola i piano, op. 42.
L’endemà, diumenge, prosseguirà la integral de les sonates per a piano de Ludwig van Beethoven. En esta ocasió serà la pianista Aida Velert qui interprete les Sonates núm. 5, la núm. 10 i la núm. 4 “Gran Sonata”. Destaca esta última, que es caracteritza per ser una obra apassionada i de gran duració pels seus quatre moviments, que va ser dedicada a la seua deixebla Babette, la Comtessa Keglevics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

bombers
CCCC
bombers