caixa popular

Concerts per a millorar la vida de la infància sud-africana a través de la música

Concerts per a millorar la vida de la infància sud-africana a través de la música
23/03/2018 -

Aquest diumenge, l’Auditori de Rafelbunyol serà escenari d’excepció de “Fem música per ells” un espectacle benèfic organitzat per l’ONL Muzukidz en col·laboració amb l’Ajuntament de Rafelbunyol.

Es tracta de dos concerts, un a les 17 hores i un altre a les 18:30 hores, en els quals actuaran La Primitiva de Rafelbunyol, l’Orquestra CORDES, la Coral Utem i Utem Family i Playtogether de diversos professors i alumnes Suzuki de la Comunitat valenciana.

La recaptació dels dos concerts anirà íntegrament destinada al projecte Muzukids que intenta construir un món millor a través de la música.

L’ONL Muzukidz té com a objectiu alleujar la pobresa proporcionant formació instrumental als joves estudiants de comunitats desfavorides dins de les àrees circumdants de Ciutat del Cap (Sud-àfrica). S’utilitza el mètode Suzuki, que es basa en l’educació del talent des de la primera infància. Aquest procés d’aprenentatge no solament desenvolupa la capacitat intel·lectual, sinó que també se centra en el desenvolupament emocional i el benestar.

Segons aquesta ONL, l’experiència els ha demostrat que una creixent passió i amor per l’instrument des dels primers anys de la infància desenvolupa estabilitat emocional i autoestima abans de l’adolescència. Açò es converteix en una poderosa eina per a resistir les ofertes en anys posteriors que condueixen a l’autodestrucció que involucra a adolescents en el crim, les drogues,…

A través d’aquest projecte, també es creen possibilitats per a cercar beques d’estudi, ocupació en carreres musicals i per a compartir experiències amb altres joves desfavorits en el futur.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris