25n
25N
25N

Vivers reuneix en concert a SFDK, Kaze, green valley i Nativa el dissabte 7 de març

Els quatre grups formen part del cartell del Pirata Rock Falles 2020, el preu del qual és de 22 euros

Vivers reuneix en concert a SFDK, Kaze, green valley i Nativa el dissabte 7 de març

Aquest dissabte 7 de març hi ha missa en la parròquia de Vivers. SFDK, Kaze, Green Valley i Nativa delectaran els fidels valencians a ritme de hip-hop, rap i reggae en el recinte del Jardí de Vivers amb motiu de la primera edició del Pirata Rock Falles. Els artistes coneguts a nivell nacional ja ultimen els últims detalls perquè els milers de seguidors que acudisquen a la missa es deixen la veu en cada res i obliden els problemes de la vida terrenal alçant els braços a l’uníson. Amb lletres irreverents, passionals, obscenes o de lluita social, no hi haurà pecat capital que no aparega en la cita i els assistents hauran de gaudir al màxim si volen obtenir la redempció.

La celebració d’un concert el cap de setmana previ a la setmana fallera en el recinte de Vivers és una tradició que ve des de lluny. No obstant això, l’aposta d’enguany és una de les més fortes quant al prestigi dels artistes recaptats. Per a poder entrar a l’església el preu a pagar és de 22 euros i les entrades poden adquirir-se clicant en enllaç.

A partir de les 19 hores el recinte obrirà les portes perquè els més impacients ocupen les primeres files. El nounat grup Nativa, els membres del qual formaven part del grup La Raíz, serà l’encarregat d’iniciar l’espectacle a partir de les 19:30 hores. Per a aquells incondicionals que no van poder acudir al concert de comiat de la banda original serà una bona oportunitat per a gaudir de nou amb els ritmes dels antics integrants. Rua na selva o Mi jaula són dues de les cançons que no podran faltar.

Després de la reglamentària aturada entre artista i artista per a recarregar forces amb aigua beneïda arribarà el moment de vibrar amb les lletres del jove raper Kaze a les 21 hores. Nascut a Cartagena, com no deixa de recordar assíduament en les seues lletres, l’habilitat per a canviar de ritmes lents a ritmes frenètics en fraccions de segon serà un dels majors atractius de veure’l en directe. El seu últim tema tret en 2020, No soy tuyo, o la cançó Modo turbio, amb més de 12 milions de visualitzacions en YouTube, formaran part amb total seguretat del sermó del cartaginés.

La música reggae anirà a càrrec de Green Valley, que entrarà en acció a partir de les 22:40 hores. L’àlbum estrenat en 2019, Bajo la piel, aportarà cançons de ritmes relaxants per a deixar volar la ment. A més, hi haurà temps de posar-se melancòlics amb un clàssic de la banda, la cançó Si no te tengo, o de treure un somriure amb la positiva cançó En el río de la vida.

Finalment, una vegada passada la mitjanit, arribarà el moment de veure en directe a SFDK a les 00:20 hores. Moment d’obtenir la redempció, nom de l’últim disc de Zatu i companyia, i purificar les ànimes dels fidels. Força i passió seran la base en el concert de Zatu -cantant el grup- que segur que es rendirà a les pregàries del públic per a acabar cantant cançons mítiques com Orgullo banderillero o El liricista en el tejado.

Una de les incògnites serà veure si delecten al públic amb col·laboracions que han fet entre els diferents grups. Imaginem que sí, però no sabem quan. I, una vegada la catarsi hagi estat completada, els fidels abandonaran la missa amb aquesta sensació positiva d’haver vist al seu déu en directe.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + vint =