25n
25N
25N

Cambra al Palau presenta un diàleg entre Beethoven i Ravel del Trio Iturbi

Diumenge, 10 de novembre. 19.30 hores. Almodí

Cambra al Palau presenta un diàleg entre Beethoven i Ravel del Trio Iturbi
08/11/2019 -

El Trio Iturbi torna este diumenge a interpretar obres mestres del gran repertori, dins del cicle «Cambra al Palau» que es desenvolupa a l’Almodí. Es tracta del segon concert de la seua sèrie «Beethoven i la modernitat», que a més planteja una sinergia amb el cicle “Beeth 2020” de la temporada general del Palau de la Música, que està dedicat al geni alemany. El públic assistent podrà escoltar un recital amb el Trio en si bemoll major, op. 97, «Arxiduc» (1811) de Beethoven i el Trio (1914) de Maurice Ravel. La sèrie «Beethoven i la modernitat» és la seqüela de «Beethoven 1-13», El projecte anterior d’este Trio.

El Trio Iturbi està format pel violinista Fernando Pascual, el violoncel·lista Jorge Fanjul i el pianista Óscar Oliver, que expliquen que el programa “combina dos de les obres més genials mai escrites, separades per 100 anys: l’últim Trio de Beethoven, que va ser escrit mesos després que Napoleó envaïra Viena, i el Trio de Ravel, obra creada a l’inici de la Gran Guerra, d’autèntica enginyeria musical i amb influències de melodies tradicionals basques”. Prèviament, l’actor Tonino Guitián presentarà el concert al públic assistent.

El Trio Iturbi naix fa aproximadament quatre anys a partir d’altres agrupacions anteriors, en les quals compartixen unes inquietuds i reptes musicals que els portaran a desenvolupar este nou i il·lusionant projecte musical. Els tres membres han iniciat la seua marxa a través d’un dels repertoris més consistents, exigents, tècnics i apassionants que els ha portat a actuar a ciutats com Sion, Colònia, Weimar, Achen i altres ciutats franceses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 20 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent