caixa popular

La 'Gala-Concert: Músics Valencians per la Ciència' recaptarà fons per a la Distrofia Muscular de Cintures 1F i el VIH

La 'Gala-Concert: Músics Valencians per la Ciència' recaptarà fons per a la Distrofia Muscular de Cintures 1F i el VIH
14/03/2019 -

El divendres 15 de març tindrà lugar en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, la ‘Gala-Concert: Músics Valencians per la Ciència’. Organitzada per l’Associació Conquistando Escalones, la gala servirà per a recaptar fons per a la investigació de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH. La dita associació la forma una família que des de fa 8 generacions patix l’esmentada malaltia muscular, que és genètica i degenerativa. Des que en 2013 es descobrira que la proteïna que els fa emmalaltir, els fa immunes al VIH, 7 grups d’investigació treballen en la busca de tractaments tant de la malaltia muscular com del virus del Sida (http://www.conquistandoescalones.org/web/investigacion/). Els costos anuals de les dites investigacions ronden els 200.000EUR i per això, Conquistando Escalones no deixa de realitzar esdeveniments i campanyes per a donar a conéixer el seu cas i recaptar fons.

Amb Amàlia Garrigós com a presentadora, la ‘Gala-Concert: Músics Valencians per la Ciència’ comptarà amb alguns dels artistes de música de cambra més importants del territori valencià. Disfrutarem de la música de Spanish Brass, Al Tall, Vicent Torrent, Amores, Orfeó Valencià, B3 Brouwer Trio, Quinteto Casulana, Púrpura Pansa, Rascanya i Eduardo Benetó amb Enric Ribes Martorell.

Les entrades son generals no numerades i tenen un preu únic que es un donatiu de 12€. Estàn ja a la venda en les taquilles del Palau de la Música, web del Palau de la Música (https://www.palauvalencia.com/evento/gala-concierto-musicos-valencianos-por-la-ciencia/) i Servientradas.com (https://www.servientradas.com/espectaculo/PALAU_DE_LA_MUSICA/17/gala-concert-musics-valencians-per-la-ciencia.html).

Per a la venda d’entrades per a persones en mobilitat reduïda o qualsevol altra consulta, se pot cridar al 605263064.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + deu =

mac mislata 2019