25n
25N
25N

El concert solidari de la Unió Musical de Torrent recapta 1.800 euros

El programa musical es va completar amb Retrobem la música, oferit pel Grup de Lauradors de Torrent

El concert solidari de la Unió Musical de Torrent recapta 1.800 euros
29/10/2019 -

L’Auditori de Torrent va acollir el diumenge al matí un concert solidari a favor de Casa Caridad. De la mà de la Jove Orquestra i Banda Juvenil de la Unió Musical, el públic va poder gaudir d’una increïble jornada musical, al mateix temps que van col·laborar amb els alumnes i alumnes pertanyents a famílies de risc d’exclusió social que assisteixen a l’Escoleta Infantil que Casa Caridad té a la ciutat. En la cita, que va recaptar al voltant de 1.800 €, es van reunir el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, i els representants de la corporació municipal, que van acompanyar a la presidenta de Casa Caridad de Torrent, Inma García, i al president de Casa Caridad de València, Luis Miralles.

Com a preàmbul al concert, el dissabte al matí els xiquets i xiquetes de Casa Caridad al costat de les seues famílies van assistir a l’últim assaig del concert solidari; una bonica iniciativa per part de la Unió Musical, amb la qual van fer participes als xicotets i xicotetes, que van poder conéixer una orquestra de música des de dins.

Retrobem la nostra música

Continuant amb el programa musical, el Grup d’Albades dels Llauradors de Torrent va celebrar el dissabte un concert en l’Antic Mercat, emmarcat dins del programa Retrobem la nostra música, amb la finalitat de fomentar la cultura i la indumentària valenciana i donar a conéixer les tradicions entre els majors i els més xicotets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =