caixa popular

Nou concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament

Nou concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament
16/05/2017 -

El dijous 18, a les 12.00 h, en el Saló de Cristall de l’Ajuntament, la Coral del Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors de Tendetes ofereix el recital Música espanyola. La coral està dirigida per Daniel Cavero, mentre que la professora de cant és Nilda Luzt. I com sempre, els concerts dels dijous de l’Ajuntament són d’accés gratuït.

El programa que ofereix aquesta coral es compon de les peces següents: Doce cascabeles, de Ricardo Freire; Los nardos, de Francisco Alonso; El beso, de Fernando Moraleda; Viva España, Leo Caerts; València, de José Padilla; Ya llegó la noche grande, fr José Serrano; Todas las mañanitas, de Manuel Penella; Caleseras, de F. A. Barbieri; El sembrador, de Jacinto Guerrero i Ronda de los enamorados, de Reveriano Soutullo.

En el Centre de Majors de Tendetes, l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones Majors (OMAM) organitza diverses activitats de convivència, manteniment físic, i tallers i cursos, a més de les socioculturals i recreatives.

Daniel Cavero, nascut a l’Argentina, va començar els seus estudis de piano als 4 anys. Després d’una dilatada carrera musical, va arribar a València l’any 1998, on, entre altres coses, va fundar l’Associació Mestre Serrano en 2002. És professor de música amb especialitat en piano, música de cambra i direcció coral.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 18 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris