25n
25N
25N

Nou concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament

Nou concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament
14/06/2017 -

El concert d’aquest dijous 15 de juny, amb el títol “Viatge intercultural” està oferit pels alumnes del campus de Berklee College a València. Consisteix en una selecció de cançons originals i tradicionals de multitud de gèneres i països representats al campus. Els concerts dels dijous, que se celebren en el Saló de Cristall de l’Ajuntament, formen part de la política de portes obertes del Govern de la Nau. Solen celebrar-se a les 12.00, però en aquest cas serà a les 12.30 hores.

Els músics que ofereixen aquest concert són: Jelena Soro, a l’oboè, de Sèrbia; Rasika Shekar, a la flauta de l’Índia, d’Estats Units; Yusi Zhou, al piano, de Xina; Jennifer McMahon, una veu procedent d’Irlanda, i Scott Peters, al violoncel, d’Estats Units. Pertanyen al programa de màster en Contemporary Performance (Production Concentration) del campus del Berklee College of Music a València.

Ells mateixos han seleccionat les cançons tradicionals amb la finalitat de celebrar la multitud de gèneres i països que estan representats al seu campus. El Berklee es va fundar amb un enfocament d’aprenentatge global, per a preparar els estudiants per a les carreres de música a través de l’estudi i la pràctica de la música contemporània. Ha anat evolucionant per a reflectir l’estat de la indústria de la música a mesura que passa el temps. El campus de Berklee a València ofereix programes de postgrau i oportunitats d’estudi a l’estranger, mentre que Berklee Online serveix a estudiants a distància a tot el món amb classes d’extensió i programes de concessió de graus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + dotze =

bombers
CCCC
bombers