25n
25N
25N

Un viatge al Nadal més tradicional i a la infància en el pròxim concert de la Banda Municipal

Aquest cap de setmana, els músics valencians celebraran el tradicional concert de Nadal amb un programa que mescla la música de Bernstein amb cançons de pel·lícules de Disney i nadales

Un viatge al Nadal més tradicional i a la infància en el pròxim concert de la Banda Municipal
14/12/2018 -

Arriba el Nadal i, com no podia ser d’una altra manera, la música acompanya els dies de festa per a fer-los més càlids. I a València no podia ser d’una altra manera, per això, la Banda Municipal celebra el tradicional Concert de Nadal el dissabte 15 de desembre i el diumenge 16 a les 12 hores en la Sala Iturbi del Palau de la Música amb un repertori que no solament fa l’ullet a aquests dies, sinó també a la infància.

En la primera part, els músics seguiran la batuta del mestre Rafael Sanz-Espert per a interpretar “Los tres Reyes Magos”. Es tracta d’una fantasia simfònica per a narrador, cor i banda d’Hugo Chinesta formada per diversos moviments (“La Estrella”, “El Sabio”, “La Luz del Mundo”, “El Protector”,”Siguiendo la Estrella”, “Herodes”, “El Engaño”, “Rey de Reyes”, “Oro, Incienso y Mirra” i “Noche de Reyes”) en la qual, com indica el seu nom, la composició i la lletra de Manuel Andrés Zarapico expliquen la història de Melcior, Gaspar i Baltasar.

A continuació, l’obertura “Candide” de Leonard Bernstein iniciarà la segona part, a la qual li seguirà l’arranjament de Rafael Vizcaíno de la V Simfonia de Beethoven. També es farà un viatge a la infància a través d’obres de diversos autors: “Disney Fantasy”, “Mickey Mouse March”, “It’s a Small World”, “Heigh Ho”, “Who’s afraid of the big Bad Wolf”, “Someday my prince will come”, “Whistle while you work” i “When you wish upon a star”.

El fermall d’or ho posaran les nadales més tradicionals. En aquesta ocasió, el públic de la Sala Iturbi podrà delectar-se amb “Recordando la Navidad”, un arranjament de Manuel Cano Murillo amb nadales com “Navidades Blancas” (Irving Berlin), “Campana sobre campana”, “Los peces en el Río” i “Noche de Paz”.

Els músics de la Banda Municipal de València actuaran acompanyats del cor infantil de Pequeños Cantores de València, la directora Carmina Moreno, el periodista i narrador Manuel Andrés Zarapico, el solista Alfredo Anaya i el contrabaixista Alberto Román com a artistes convidats. Tots dos concerts se celebraran a les 12 del migdia i l’entrada és lliure fins a completar aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

CCCC
torrent