25n
25N
25N

Concert de Martirio als Jardins del Palau

Concert de Martirio als Jardins del Palau
27/06/2019 -

La cantant de Huelva Martirio actuarà esta nit en un concert amb entrada lliure que tindrà lloc als Jardins del Palau i en el qual l’artista estarà acompanyada per la Banda Municipal de València. Serà el segon concert de la XXIII edició del Festival de Jazz de València. Està previst que l’espectacle de comence a les 20’15 hores.

Maria Isabel Quiñones Gutiérrez, coneguda artísticament com a Martirio, junt a la Banda Municipal de València, dirigida per Rafael Sanz Espert, oferirà al públic un espectacle de fusió musical en el qual intervindrà també, al piano, Raúl Rodríguez Quiñones, fill de l’artista.

Durant més de tres dècades de trajectòria musical, Martirio ha contribuït a la renovació de la copla dotant-la d’universalitat. Ha gravat més de 15 discos i s’ha submergit en el jazz a través de col·laboracions amb músics com Chano Domínguez i Kenny Drew Jr.

El Festival de Jazz de València prosseguirà dimarts que ve, 2 de juliol, amb l’actuació, de Madeleine Peyroux a la Sala Iturbi del Palau de la Música.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 18 =