25n
25N
25N

La rondalla i el cor del Centre de Majors de Natzaret en els concerts dels dijous

La rondalla i el cor del Centre de Majors de Natzaret en els concerts dels dijous
31/10/2017 -

Aquest dijous, a les 12 hores, tindrà lloc al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València un concert oferit per la rondalla i cor del Centre Especialitzat d’Atenció a Majors (C.E.A.M.) de Natzaret, dirigit per Jesús Monleón.

Aquest C.E.A.M., ubicat al carrer del Parc de Natzaret, 90, ofereix informació i assessorament dels programes de tercera edat de la Generalitat Valenciana, a més de prestar servicis integrals de prevenció i manteniment de la salut i de donar suport en les tasques de rehabilitació. Al mateix temps, es realitzen tallers ocupacionals i es desenvolupen activitats culturals i de promoció social.

Els concerts dels dijous és una iniciativa que es va posar en marxa en 2015 amb l’objectiu d’apropar l’art i la cultura a la ciutadania mitjançant un concert gratuït de forma setmanal, que dóna a conéixer diferents estils musicals. A més, amb aquest projecte s’obrin les dependències municipals als valencians i les valencianes i es democratitza un espai emblemàtic com és el Saló de Cristall.

MAJORS MOBILITZATS

Precisament, el Saló de Cristall ha acollit hui la jornada “Majors mobilitzats” per al foment de les noves tecnologies entre les persones majors, que ha inaugurat la regidora de Persones Majors, Sandra Gómez. La jornada ha reflexionat sobre l’envelliment actiu i saludable, un procés en el qual l’accés i l’ús de les noves tecnologies influeix molt positivament. Un acte que avança les activitats de la 34 Setmana de les Persones Majors, que se celebra la pròxima setmana a València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 13 =