25n
Orgull
Orgull

Duna Ensemble, el nou projecte d’Elma Sambeat, arriba a Godella el proper 7 d’abril

Duna Ensemble, el nou projecte d’Elma Sambeat, arriba a Godella el proper 7 d’abril
05/04/2019 -

El centre d’art Vila Eugènia de Godella acollirà el proper diumenge 7 d’abril a les 19:00 h el concert de músiques del món de Duna Ensemble.

Este projecte va néixer dels anhels de dos músics valencians: Elma Sambeat (cantant) i Eduard Navarro (multi-instrumentista). Junts tracen un terreny comú de creacions i arranjaments de músiques tradicionals mediterrànies, involucrant en el projecte les seues influències personals.

L’ensemble ho formen a més, Edu Navarro, fill d’Eduard i violinista, i altres músics de trajectòries afins com Jaume Pallardó i Eva Domingo. Tots junts interpreten una col·lecció de peces originals i melodies tradicionals que fusionen les cançons populars mediterrànies, el seu imaginari musical evoca cançoners d’Espanya, Castella i Catalunya, Occitània, Itàlia, Bulgària, Bòsnia i Hercegovina, o Turquia entre d’altres.

Mitjançant instruments històrics i tradicionals es troba un so comú que fa possible el diàleg més sentit entre mons aparentment allunyats per un mar. Una rica i diversa cultura popular que encara roman en els pobles del Mediterrani, els orígens de la qual es perden en la nit dels temps.

El grup s’acosta d’una manera molt personal a les músiques del món, l’historicisme i el folk, Duna fa seua la música d’aquestes tradicions i l’embelleix a la seua manera. Una gran oportunitat per conèixer de més a prop músiques tradicionals de distintes parts del món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =