25n
25N
25N

Músics valencians recaptaran fons per a investigar la distròfia muscular de cintures i el VIH

Arxiu

Músics valencians recaptaran fons per a investigar la distròfia muscular de cintures i el VIH
16/01/2019 -

Un concert de músics de càmera valencians recaptarà fons el divendres 15 de març en el Palau de la Música de València per a la investigació de la distròfia muscular de cintures ‘1F’ i el VIH, organitzat per ‘Conquistant escalons’.

L’associació està formada per una família que des de fa huit generacions pateix aquesta malaltia muscular genètica i degenerativa. Per a col·laborar a la causa tindrà lloc la gal·la-concert ‘Músics valencians per la ciència’ a la Sala Iturbi del Palau.

Des que en 2013 es descobrira que la proteïna que els fa emmalaltir els fa immunes al VIH, set grups d’investigació treballen en la cerca de tractaments tant de la malaltia muscular com del virus de la sida, detalla ‘Conquistant escalons’ en un comunicat.

El cost anual d’aquestes investigacions ronda els 200.000 euros, per la qual cosa l’organització no deixa de realitzar esdeveniments i campanyes per a donar a conéixer el seu cas i recaptar fons.

Amb Amàlia Garrigós com a presentadora, la gal·la-concert comptarà amb alguns dels artistes de música de cambra més importants de la Comunitat Valenciana: Spanish Brass, Al Tall, Vicent Torrent, Amores, Orfeó Valencià, B3 Brouwer Trio, Quinteto Casulana, Púrpura Pansa, Rascanya i Eduardo Benetó amb Enric Ribes Martorell.

Les entrades no estan numerades i tenen un preu únic en forma de donatiu de 12 euros, ja a la venda en les taquilles del Palau de la Música i en la pàgina web del coliseu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =