25n
25N
25N

La Banda Municipal tocarà, aquest diumenge, a Les Arts

La Banda Municipal tocarà, aquest diumenge, a Les Arts
15/11/2019 -

La Banda Municipal, amb la direcció del seu titular Rafael Sanz-Espert, interpretarà aquest diumenge a les 12.00 hores, a l’Auditori de Les Arts, «un programa eclèctic, rítmic i colorista» en el seu tradicional concert dominical. Un programa que a més compta amb la particularitat de la col·laboració del timbaler solista Javier Eguillor, que interpretarà la transcripció per a banda simfònica de “Raise the Roof. For Timpani and Symphonic Band” de Michael Daugherty. «Es tracta d’una composició espectacular i molt atractiva per al públic pels seus ritmes medievals, de rock i llatins», segons ha explicat la regidora de Cultura, Glòria Tello.

A més, ha aclarit que «és un programa amb molts al·licients dels quals destacaria les sinergies creades entre professors de l’Orquestra de València i professors de la Banda Municipal, podent fer projectes molt interessants de les dues formacions de manera conjunta». Així, el públic assistent podrà escoltar també una altra transcripció de l’obra “Danzas Fantásticas” de Joaquín Turina i “El Jardín de las Hespérides” del reconegut compositor valencià José Suñer-Oriola, que també és professor de la mateixa Banda Municipal.

Glòria Tello ha indicat que es dóna la circumstància que un altre membre de la banda, Jesús Perelló, estrenarà, també diumenge i a la mateixa hora, a Extremadura, i amb la Banda Municipal de Música de Badajoz, el “Concert per a corn anglés” del compositor José Susi. Com també recentment el clarinet de la mateixa banda, Juan Antonio Fenollar, va tocar en el concert inaugural del VIII Congrés Nacional de Clarinetistes al costat de Wenzel Fuchs, solista de la Filharmònica de Berlín. Per a Tello aquests fets “ens han d’enorgullir, perquè tenim grans músics i excel·lents compositors en les dues institucions musicals més estimades per la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

art en blanc
art en blanc