25n
25N
25N

B3: Brouwer Trio interpreta a l’Almodí la simfonia núm. 2 de Beethoven en format de cambra

L’endemà Antonio Galera tocarà sonates del geni alemany

B3: Brouwer Trio interpreta a l’Almodí la simfonia núm. 2 de Beethoven en format de cambra
25/09/2020 -

El B3: Brouwer Trio, format pel pianista Carlos Apellániz, la violoncel·lista Elena Solanes i la violinista de l’Orquestra de València, Jenny Guerra, pujarà demà dissabte a l’escenari de l’Almodí, per a interpretar el programa “Tres grans LBs” en el qual destaca la interpretació de la Simfonia núm. 2 de Ludwig van Beethoven per a piano trio. D’esta manera, el públic assistent podrà escoltar una simfonia del geni alemany en format de cambra, transcrita pel mateix compositor per a piano, violí i violoncel.

El “Piano Trio” del compositor nord-americà Leonard Bernstein i l’obra “Sones y Danzones” del compositor cubà Leo Brouwer, plena de ritmes, de colorits, d’eclecticisme, de fantasia i d’humor, completen esta nova proposta del cicle “Cambra al Palau” 2020.

L’endemà, diumenge, serà el pianista valencià Antonio Galera qui interprete a l’Almodí, també en el cicle “Cambra al Palau” 2020, quatre sonates més per a piano de la integral de Beethoven, de les quals destaca la cèlebre núm. 14 “Clar de lluna”, una de les obres més conegudes i populars del compositor. Les Sonates núm. 12, 27 i 28, completen este programa que es caracteritza per la tècnica, el virtuosisme i la musicalitat que es requerix per a la seua interpretació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + setze =

bombers
bombers