25n
Orgull
Orgull

Concha Montaner Marxa contra la violència de gènere

Concha Montaner Marxa contra la violència de gènere
08/11/2016 -

La pretemporada impedirà la seua participació en la ‘I Marxa contra la violència de gènere’, però no la seua implicació en el seu doble vessant de dona esportista. Concha Montaner, és, més enllà del seu currículum esportiu, imatge de referència de l’esport femení valencià.

La saltadora aplaudeix aquesta iniciativa pionera a València “perquè tot el que és intentar eradicar la violència i en concret la violència de gènere és bo. Aquest tipus d’accions són cridades a la societat perquè siga més conscient del problema”.

Per eixe motiu, Montaner es mostra contundent sobre la solució a aquest tipus de situacions, “han de ser valentes i denunciar perquè tindran suport i les protegiran. Han de fer-ho no solament per elles i la seua situació de submissió, també pels seus fills. És complicat però cal lluitar”.

En qualsevol cas, l’esport apareix com una porta d’eixida a aquesta situació, ja que constitueix “una ajuda per a sentir-se millor”, un vehicle per a recuperar l’autoestima, encara que requereix compromís social i educació per a aconseguir l’objectiu d’acabar amb aquests comportaments.

La cita, per a la qual ja s’han inscrit quasi 4.000 persones, serà diumenge que ve 13 de novembre a partir de les 10:00 en L’Albereda. Un recorregut de 5’5 quilòmetres per l’anell interior de la ciutat, el centre històric per a reivindicar la igualtat de gènere i la tolerància 0 contra la violència de gènere.

La inscripció pot realitzar-se en les plantes d’Esport dels centres El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nou Centre i Avinguda de França per només 1€, que es destina íntegrament a la Fundació Alanna, que desenvolupa projectes d’integració social per a col·lectius femenins desfavorits i lluita contra la violència de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 8 =