25n
25N
25N

Concha García conquista a Disney amb els seus dibuixos en Paint

Disney España li ha encarregat una interpretació per a anunciar la pel·lícula ‘El regreso de Mary Poppins’

@conchagzaera

Concha García conquista a Disney amb els seus dibuixos en Paint
19/12/2018 -

Als seus 88 anys, Concha García s’ha convertit en tota una estrela en les xarxes socials. En tan sols quatre mesos, va aconseguir 70.000 seguidors en el seu recent compte d’Instagram (@conchagzaera) Ara, amb més de 157.000, Concha continua sorprenent amb els seus dibuixos pintats amb l’editor de fotografies Paint.

‘Des de sempre m’ha agradat dibuixar. Jo pintava a l’oli, però quan el meu marit va emmalaltir vaig haver de deixar de fer-lo perquè l’olor forta de l’aiguarràs el molestava’. Els seus fills li van regalar un ordinador de sobretaula ‘perquè m’entretinguera, i vaig trobar el Paint. Vaig començar amb dibuixos senzills, i cada dia els anava retocant. I, així, a poc a poc he aconseguit fer dibuixos bonics’, explicava, a València Extra.

El realisme i els detalls de totes les seues creacions no deixen indiferent a ningú. Tant és així que fins a Disney Espanya s’ha fixat en ella, i li ha encarregat que difonguera, a través de les seues xarxes socials, la seua interpretació del cartell de la pel·lícula ‘El regreso de Mary Poppins’. Tota una obra d’art que ja ha aconseguit més de 24.000 ‘me gusta’.

Concha García assegura que ha sigut tot un repte la proposta de Disney perquè mai havia dibuixat rostres. No obstant això, els resultats són insuperables:

mary-poppins-concha-garcia

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

torrent