caixa popular

Concha García, la valenciana de 87 anys que revoluciona les xarxes amb els seus dibuixos pintats en el Paint

Concha ja compta amb més de 70.000 seguidors en el seu compte d’Instagram

Concha García, la valenciana de 87 anys que revoluciona les xarxes amb els seus dibuixos pintats en el Paint
20/03/2018 -

Als seus 87 anys, Concha García s’ha convertit en tot un estel en les xarxes socials. Els seus impressionants dibuixos, amb tot luxe de detalls, pintats en l’editor de fotografies Paint ha causat una gran expectació, però, sobretot, admiració entre els més de 70.000 seguidors que, en quatre mesos, ha aconseguit en Instagram.

‘Sóc una senyora de 87 anys. M’agrada pintar amb el programa Paint. I sobretot estar amb la meua família i amb les meues amigues’. D’aquesta manera es presenta Concha García en el seu compte d’Instagram per a, després, donar pas a nombrosos dibuixos que captiven pels seus minuciosos detalls i el realisme que desprenen. La Catedral de València o el Mercat Central són alguns dels paisatges emblemàtics de la ciutat que Concha ha sabut plasmar a la perfecció, a través del Paint.

València Extra ha parlat amb l’autora d’aquesta revolució, i ens ha explicat com va sorgir aquesta passió pel dibuix. ‘Des de sempre m’ha agradat dibuixar. Jo pintava a l’oli, però quan el meu marit va emmalaltir vaig haver de deixar de fer-ho perquè l’olor forta de l’aiguarràs li molestava’. Els seus fills li van regalar un ordinador de sobretaula ‘perquè m’entretinguera, i vaig trobar el Paint. Vaig començar amb dibuixos senzills, i cada dia els anava retocant. I, així, a poc a poc he aconseguit fer dibuixos bonics’.

Concha es defineix com una persona molt perfeccionista. ‘Intente anar al detall. Esborre, torne a començar, torne a esborrar… Tinc un dibuix que se m’ha creuat i encara no ho he pogut acabar. Tinc dos dibuixos previstos que vull fer, però com se m’ha embossat aquest, cada dia, intente refer-ho perquè quede com vull’.

Malgrat tenir compte de Facebook, la seua néta li va animar a fer-se un compte d’Instagram perquè estava convençuda que els dibuixos de Concha triomfarien, i així ha sigut. ‘Jo no pensava que a la gent li anaven a agradar tant. Per a mi és senzill de fer, i no li donava valor, però els meus néts m’insistien que el que feia era especial. Estic molt orgullosa, encara que estic una mica aclaparada perquè no m’ho esperava’.

Ja li han proposat fer exposicions i, fins i tot, comprar-li algun dels seus dibuixos, però, de moment, Concha se centra a seguir dibuixant i a agrair les mostres d’afecte rebudes. Així, en el seu compte d’Instagram escrivia fa uns dies: ‘Volia donar-vos les gràcies a tots per la forma tan meravellosa que m’heu rebut, i em feu molt feliç amb els vostres comentaris. Sou un encant’. A Concha li costa creure que s’haja format aquesta revolada pels seus dibuixos, però és que amb el Paint és capaç de transportar-te als llocs que plasma.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC