25n
25N
25N

La secretària autonòmica Concha Andrés presenta a Xàtiva la plataforma web Essalud

Es tracta de la primera visita d’un membre del govern valencià des de la constitució de la nova Corporació Municipal

La secretaria autonómica Concha Andrés presenta en Xàtiva la plataforma web Essalud

La secretària autonòmica Concha Andrés presenta a Xàtiva la plataforma web Essalud
09/07/2019 -

La secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Generalitat Valenciana, Concha Andrés, ha visitat aquest matí la ciutat de Xàtiva per a presentar la plataforma web Essalud, un programa de cooperació entre els professionals de l’ajust sanitari del Departament de Salut Xàtiva – Ontinyent i les empreses del clúster territorial d’innovació i sostenibilitat Innovall per al desenvolupament de productes i serveis innovadors.

L’acte ha tingut lloc en el saló d’actes de l’hospital Lluís Alcanyís i ha comptat amb la presència de l’alcalde Roger Cerdà, la gerent del Departament de Salut, Margarita Llaudes; el director gerent de FISABIO (Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i de la Comunitat Valenciana), José Antonio Manrique i els regidors de Sanitat, José Vicente Benavent i de Benestar Social, Xelo Angulo. Es tracta de la primera visita d’un membre del govern valencià des de la constitució de la nova Corporació Municipal.

Essalud és un projecte col·laboratiu que impulsa i enforteix la innovació en el nostre territori en el marc de la salut i l’assistència sanitària. Compta amb la implicació d’agents econòmics i socials, així com de l’administració local i sanitària. Essalud està impulsat per l’Agència Valenciana de la Innovació, el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i FISABIO.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

CCCC
activem alfafar