25n
25N
25N

'España Existe' rebutja a València un Govern "disposat a transigir amb enemics d'Espanya per a estar en el poder"

'España Existe' rebutja a València un Govern "disposat a transigir amb enemics d'Espanya per a estar en el poder"
12/01/2020 -

La concentració convocada per la plataforma ‘España Existe’ i impulsat per Vox ha advertit que la “unitat nacional, l’ordre vigent i tot el sistema de llibertats i de convivència que porta des de 1978” està “a risc” a conseqüència d'”un govern que està disposat a transigir amb els enemics d’Espanya i de la democràcia per a poder mantindre’s en el poder”.

Així ho ha afirmat el diputat de Vox i vicepresident de la Mesa del Congrés, Ignacio Gil Lázaro, en la lectura del manifest de la protesta convocada aquest diumenge en la plaça Manises de València per la plataforma España Existe. Els participants en la concentració han mostrat banderes d’Espanya i han corejat consignes com a “Viva Espanya” i “Visca el Rei”. A Alacant i Dénia també s’han realitzat concentracions enfront dels ajuntaments, així com en ciutats de tota Espanya.

Gil Lázaro ha agraït als assistents a la concentració que “expressen el compromís amb la unitat nacional, la constitució i la democràcia” en la qual ha titllat com una situació “compromesa”.

A més, ha denunciat que el president del Govern, Pedro Sánchez, ha “estafat obertament a l’opinió nacional” i ha advertit que l’Executiu “ha començat a actuar d’esquena a l’interés nacional mogut per la victòria i l’interés personal” del president del Govern i ha denunciat que Sánchez “ha estafat obertament a l’opinió nacional”.

Davant això, ha defensat la “resposta” de “milers de valencians i espanyols” que aquest diumenge han expressat que “Espanya existeix” i han dit “sí” a la “unitat nacional, a la constitució i a la llibertat”.

“No estem disposats al fet que ningú ens silencie i a deixar d’exercir els nostres drets per a defensar des de les institucions, tribunals o des del carrer la veu de l’Espanya que diu que vol continuar sent una Espanya unida en convivència”, ha proclamat.

“VERGONYOSA MESA DE GOVERNS”

Fora del manifest, Gil Lázaro ha criticat que el congrés d’Esquerra Republicana (ERC) “exigira la independència dels ‘països catalans'”. Així mateix, ha condemnat que “ERC haja exigit en la vergonyosa taula de governs que es negocie tot, especialment la integritat, l’autodeterminació i l’amnistia”, per la qual cosa ha apostat per “dir a aquest govern i als seus socis que no el consentirem ni a ser espectadors”.

Finalment, ha reivindicat traslladar al govern amb “tots els recursos democràticament al nostre abast” el missatge que “Espanya no s’embene”. De la mateixa forma, ha assegurat que la Comunitat Valenciana “tampoc serà peça de negociació d’un govern al qual només li importa mantindre’s en el poder i claudicar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus