caixa popular

Activistes convoquen un acte de protesta per a reclamar la fi de la tauromàquia durant les Falles

Activistes convoquen un acte de protesta per a reclamar la fi de la tauromàquia durant les Falles
14/03/2019 -

AnimaNaturalis ha convocat, per a diumenge que ve, 17 de març, a partir de les 10.00 hores enfront de l’Ajuntament de València, una acció de protesta “contra la mort dels bous en els festejos taurins durant Falles”.

Així, quasi un centenar d’activistes alçaran lletres de gran dimensió que formaran la frase ‘STOP Tauromàquia’ i desenes de cartells que apel·len a les autoritats a “posar cessament a la tortura d’animals com a espectacle”.

El col·lectiu afirma, en un comunicat, que “a pesar e que el Tribunal Constitucional ha deixat clar que la tauromàquia no pot ser prohibida i que el cor d’aqueix espectacle és la tortura i mort d’un animal, sense que es puga reformar per raons d’empatia i benestar animal, AnimaNaturalis continuarà pressionant per a forçar el debat sobre el futur d’aquest tipus de tradicions cruels”.

“Lluitem per la prohibició i l’aconseguim a Catalunya. Després ens van dir que aquest espectacle macabre no es podia abolir, i pressionem fins a aconseguir un reglament que perdonara la vida del bou a les Illes Balears però ens van tornar a dir que aquesta tradició requereix torturar i matar a un animal innocent. Creuen que això ens detindrà?”, es pregunta la directora d’AnimaNaturalis a Espanya, Aïda Gascó.

“Continuarem pressionant fins que les autoritats reflexionen que una tradició medieval que no representa a la societat moderna, no pot comptar amb la protecció del Govern per sempre”, afig.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 14 =

mac mislata 2019