25n
25N
25N

La Regidoria d'Urbanitzacions de Llíria crea un nou espai d'oci en El Secanet

Aquesta actuació, prevista des dels pressupostos participatius de 2019, atén les demandes del veïnat

La Regidoria d'Urbanitzacions de Llíria crea un nou espai d'oci en El Secanet
26/02/2021 -

La Regidoria d’Urbanitzacions de l’Ajuntament de Llíria ha creat un nou espai d’oci a la urbanització El Secanet. Aquesta decisió dona compliment a les demandes del veïnat i permet cristal·litzar un projecte que estava previst des dels pressupostos participatius de 2019.

S’ha procedit al tancament del recinte dotacional, s’ha netejat tota la parcel·la i s’ha habilitat un camp poliesportiu i una zona de pícnic, amb la incorporació de taules, cadires i bancs per a les persones usuàries.

La regidora d’Urbanitzacions, M. Cruz García, ha assenyalat que “entre les propostes més votades en el procés de participació ciutadana per a la zona d’urbanitzacions en 2019, la de El Secanet va ser la que més suports va obtenir”. A partir d’ací, es va procedir a l’elaboració de la memòria valorada de les obres i les diferents actuacions a realitzar, per a posteriorment demanar diversos pressupostos per a l’execució. L’actuació, finalment, es va començar a realitzar a la fi de 2020, concloent-se a principis d’aquest any.

La regidora també assenyala que, amb aquesta actuació, “el veïnat de la urbanització El Secanet i dels nuclis confrontants, sobretot les persones més joves, tindran un nou espai per a la pràctica de l’esport i el desenvolupament del seu oci”. En total, s’han condicionat al voltant de 4.000 metres quadrats al carrer de la Truita. Tot això, a més, amb un clos del recinte per a garantir la seguretat de les persones que es troben en ell.

García també ha agraït “la participació tan activa que ha tingut l’associació veïnal de El Secanet, no sols en el procés participatiu per a triar l’execució d’aquesta obra, sinó també en el seguiment de tots els treballs que s’han executat”. “Des de l’Ajuntament hem tractat, en tot moment, d’atendre els suggeriments del veïnat amb la màxima atenció”, ha explicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − setze =