25n
25N
25N

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de Llíria recorda les noves mesures de circulació que entren en vigor en 2021

El Govern limita la velocitat a les ciutats, castiga molt més l’ús del mòbil conduint i els VMP no podran circular per voreres o zones per als vianants

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de Llíria recorda les noves mesures de circulació que entren en vigor en 2021
04/01/2021 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García Latorre, adverteix a la ciutadania que el Govern de l’Estat “ha aprovat una modificació del Reglament de Circulació que afectarà el dia a dia de la mobilitat” als nostres pobles i ciutats. Els canvis, que s’aplicaran de manera gradual, fan referència, sobretot, a la seguretat i la velocitat de conducció i amb l’objectiu de tractar de reduir la sinistralitat en les carreteres. Donem compte d’alguna d’aquestes noves mesures:

Límits de velocitat en poblacions

S’estableixen els 20 km/h la velocitat en carrers amb plataforma única, a 30 km/h en vies d’un únic carril per sentit i 50 km/h en les de dos o més carrils. Aquesta mesura entrarà en vigor en el mes vinent de maig.

Vehicles de mobilitat personal (VMP)

Els VMP no podran circular per les voreres i zones per als vianants i només podran circular per ciutat a una velocitat màxima de 25 quilòmetres per hora.

Ús del telèfon mòbil

S’endureixen les infraccions a partir del 2 de gener. La sanció passa a ser d’entre 3 a 6 punts (infracció molt greu) i una multa de 500 euros.

Ús del cinturó i casc

No portar posat el cinturó de seguretat o altres sistemes de retenció obligatoris es penalitzarà amb una sanció de 3-4 punts del carnet.

Detector de radars

Portar dispositius de detecció de radars serà una infracció greu, castigada amb una multa de fins a 500 euros i la pèrdua de 3 punts del carnet.

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible es recomana als usuaris de vehicles responsabilitat i atenció a aquestes noves normes del Reglament de Circulació perquè els nostres carrers i vies urbanes i interurbanes siguen més segures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 14 =