25n
25N
25N

La Regidoria de Medi Ambient suspén el servei de recollida de residus voluminosos i poda fins que finalitze el confinament

La Regidoria de Medi Ambient suspén el servei de recollida de residus voluminosos i poda fins que finalitze el confinament
30/03/2020 -

“La declaració de l’Estat d’Alarma pel Covid-19 decretada pel govern central, ha provocat que, en l’àmbit de les competències municipals dels serveis de recollida de residus voluminosos i neteja viària, es prenguen mesures especials adaptades a la situació actual. Per això, l’Ajuntament de Sueca ha establit una programació de tasques en tot el municipi per a assegurar i mantindre les condicions de salubritat en la via pública”, ha explicat la regidora responsable de l’àrea, Carmen Pérez.

Entre les mesures adoptades, destaca l’increment de la freqüència habitual de trasllat de contenidors a la base per a la seua neteja, i el reforç de tots els serveis de neteja viària amb aigua a pressió, tant en carrers com en zones de contenidors, especialment en llocs de concurrència de persones, com ara centres sanitaris, farmàcies, supermercats o comerços oberts, entre altres.

“En este marc d’excepcionalitat, s’han disposat una sèrie de limitacions amb l’objectiu d’aconseguir el màxim confinament domiciliari de la població i així evitar la propagació del virus. En este sentit, l’abandonament d’objectes al carrer procedents d’un domicili també pot constituir una via de propagació del virus. Així, per a prioritzar serveis de primera necessitat i disminuir la presència de residus als carrers, s’ha establit la mesura de suspendre el servei de recollida de residus voluminosos i poda fins que finalitze el confinament”, ha afirmat Carmen Pérez.

D’esta manera, a partir del dimarts 31, queda prohibit abandonar residus vo-luminosos en la via pública. Es recorda que tampoc es poden depositar en els contenidors. En cas de necessitat, poden emportar-se a l’Ecoparc de Sueca, de 9 a 14 hores, de dilluns a dissabte.

D’altra banda, es recorda també que és necessari augmentar l’atenció a erradicar pràctiques que s’estan incrementant estos dies, com deixar les bosses de fem fora del contenidor o abandonar al carrer els excrementes dels gossos, accions que són sancionables amb multes de fins a 300 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − nou =