25n
25N
25N

La Regidoria de Joventut ofereix cursos d'idiomes gratuïts a València

Xisco Navarro

La Regidoria de Joventut ofereix cursos d'idiomes gratuïts a València
26/08/2020 -

La Regidoria de Joventut organitza el Club d’Idiomes, una iniciativa per facilitar que les persones jóvens de València puguen aprendre idiomes de manera gratuïta mitjançant cursos formatius i de conversa en anglés i valencià. El període d’inscripció estarà obert des del 31 d’agost fins a l’11 de setembre.

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut, oferta cursos d’anglés i valencià per donar suport a les persones jóvens que vulguen aprendre, millorar i perfeccionar aquests idiomes, així com millorar les opcions d’ocupabilitat, mobilitat o superació dels exàmens oficials. Aquests cursos es duran a terme durant els mesos de setembre a desembre en horari de vesprada, perquè les persones interessades els puguen compaginar amb els estudis o la feina.

Els cursos de valencià oferits són nivell B2 i C1, mentre que els cursos d’anglés són nivell A2, B1, B2 i C1. Els grups de conversa en aquests idiomes també disposen de diferents nivells i seran dividits per edats i nivells. Tant els cursos formatius com els grups de conversa, que començaran a finals de setembre i finalitzaran el 18 de desembre, es duran a terme mitjançant classes virtuals, utilitzant plataformes de videoconferència.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “som molt conscients que la importància d’aprendre idiomes per als jóvens és cada vegada major, ja que un gran percentatge de les ofertes d’ocupació exigeixen coneixements de certs idiomes”. Per això, “des d’aquesta regidoria posem a disposició de les persones jóvens de la ciutat cursos gratuïts perquè tothom puga millorar la seua formació”. Segons l’edil, “un dels principals objectius de la Regidoria de Joventut és reforçar la formació en idiomes, augmentat el nombre de places oferides, ampliant horaris i desenvolupant programes com el Club d’Idiomes, els tallers Apunta’t o els cursos que hem dut a terme aquest estiu durant Estiu Jove”.

INSCRIPCIONS I CONCESSIÓ

Les inscripcions es realitzaran a través del web de Joventut (www.juventudvalencia.es), a la secció de Formació / Club d’Idiomes. Les persones que desitgen participar s’han d’inscriure per a un sorteig de places. El període d’inscripció per al sorteig estarà obert des del 31 d’agost a les 9 hores fins a l’11 de setembre a les 10 hores. Les places se sortejaran quan el nombre de sol·licitants d’una activitat siga superior al de places disponibles. El sorteig es realitzarà el dia 11 de setembre a les 12 hores. Les persones que desitgen participar hauran de viure, estudiar o treballar al municipi de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 10 =