caixa popular

Descobrint altres mirades amb la Regidoria d'Igualtat

Descobrint altres mirades amb la Regidoria d'Igualtat
30/11/2017 -

Empar Aguado Bloise, docent i investigadora de la Universitat de València, membra de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona, va ser l’encarregada d’impartir, ahir a la vesprada, al Centre de Salut, el taller «Sexualitat, relacions afectives i dones».

El taller, dirigit a dones adultes interessades a compartir un espai de confiança i empoderament, va donar l’oportunitat d’aprendre i compartir opinions i sentiments entorn la sexualitat, l’amor i les relacions de gènere. Al llarg de la sessió es va treballar al voltant de l’afectivitat com una dimensió humana del qual el seu desenvolupament depén el benestar individual i social.

D’aquesta manera, les dones de Picassent disposen d’un espai de reflexió entorn de l’educació afectiva i sexual que té com a objectiu apropar-les a una sexualitat conscient i integradora dins del cicle café tertúlies encetat per la Regidoria d’Igualtat dins de la programació d’activitats al voltant del 25 de novembre i emmarcat en el Programa Dona de la Diputació de València.

Pròximament, el 14 de desembre, tindrà lloc una nova sessió a les 18 hores a la Casa de Cultura amb la xarrada «Depressió, ansietat i fibromiàlgia: la feminització de la malaltia, impartida per la psiquiatra», Eva Ojeda Rodríguez.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris